Moldova

Moldova

Cunoaște inițiativa globală She's Next Empowered by Visa în Moldova!

Inițiativa She’s Next Empowered by Visa prin programul XY Accelerator II sprijină femeile de afaceri din Moldova și oferă oportunități de networking, schimb de experiență și de extindere a afacerilor mici.

Ce este inițiativa She’s Next Empowered by Visa?

She’s Next este o inițiativă globală orientată spre împuternicirea femeilor care conduc și dezvoltă întreprinderi mici. Lansat în ianuarie 2019, proiectul a găzduit mii de femei antreprenoare din întreaga lume, în cadrul atelierelor cu participare fizică și virtuală. A generat discuții inspiraționale, colaborări și instruiri practice cu cei mai buni experți.

Despre She’s Next in Moldova

Inițiativa She’s Next a fost lansată în țară, în anul 2023, în colaborare cu UN Women, USAID și susținută de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova. 

Pe lângă inițiativă, Visa a anunțat lansarea platformei comunității digitale She’s Next pentru femei antreprenoare, creată în parteneriat cu Emerging Europe. 

Scopul platformei este să aducă împreună femei de afaceri din diferite țări și să creeze oportunități de networking, schimb de experiență și extindere internațională a afacerilor.

De ce să aplici la programul XY Accelerator II implementat cu suportul She’s Next Empowered by Visa?

Ca parte a programului de mentorat feminin XY Accelerator II, susținut de She’s Next Empowered by Visa, toate participantele vor finaliza un program online de educație pe platforma comunității digitale She’s Next. Prin înscrierea la program, vei avea parte de mai multe oportunități:

acces la instruire online. Pe durata programului, vei participa la webinare tematice online (8 cursuri online gratuite pe teme importante de afaceri)

• înveți de la cei mai buni practicieni din domeniu, dar și extinderea cunoștințelor în afaceri, marketing și branding personal

• acces la o comunitate internațională. Antreprenoarele continuă să comunice pe platforma She’s Next după încheierea programului. Vei avea acces la evenimente și training-uri și vei întâlni femei de afaceri din alte țări, mentori, potențiali clienți și investitori.

Veți beneficia și de bonusuri de la partenerul acestui program – maib 

Trimite formularul de înscriere pentru a nu rata nimic important!

Poți să aplici, dacă:

  • Te afli la oricare din acest etape: o idee de afacere, ai lansat un start-up sau vrei să îți dezvolți afacerea existentă;
  • Ești pregătită să dedici timp afacerii tale, pentru ca acesta să se dezvolte și să crească;
  • Planifici să te extinzi regional și global;
  • Ești o persoană ambițioasă și determinată să descoperi mediul de business

Calendarul activităților XY Accelerator II susținute de She’s Next Empowered by Visa

1. 10 octombrie. Workshop online: Strângere de fonduri: de unde să obții finanțare pentru a începe o afacere

2. 17 octombrie. Workshop online: Cum să folosești instrumente și metode pentru planificarea și dezvoltarea unei afaceri 

3. 24 octombrie. Workshop online: Cum să construiești și să dezvoltați o afacere online: Oportunități în domeniul digital banking 

4. 31 octombrie. Workshop online: Cum să construiești o echipă de succes și productivă 

5. 8 noiembrie. Workshop online: Cum să creezi un brand pentru afacerea ta 

6. 14 noiembrie. Workshop online: Social media, marketing digital și influenceri 

7. 21 noiembrie. Workshop online: Brandingul personal și impactul pentru afacerea ta 

8. 28 noiembrie. Workshop online: Modele de business durabile 

Workshop-urile online vor fi desfășurate pe plataforma comunității digitale She’s Next.

 Înregistrează-te acum pentru a avea acces la informații utile și noi oportunități.